Blogspot eller WordPress..

imageimage

Da jeg startede her i blogland, blev det med en blog på blogspot.com, og det har jeg, det meste af tiden, været ganske tilfreds med. Men den sidste måneds tid, synes jeg det har været lidt op af bakke.. Blogspot.com har ikke været helt stabil,  og som så mange andre, har jeg ind i mellem overvejet at finde mig et nyt sted at være.

Jeg har kigget lidt på hvor I andre har jeres blogge, og kan jo se, at en del af jer bruger WordPress, min opfattelse har været, at WP, eget domæne og koder hang ret tæt sammen. Jeg har længe haft en Gravatar konto, og i sidste uge brugte jeg en aften på at rode lidt rundt med en WP blog. Det viste sig at, WP ikke er nær så langhåret som jeg frygtede, de har færdige temaer liggende som er lige til at importere og bruge. LiveWriter er ligeglad med, om den skal uploade til blogspot eller WP, man kan sågar have begge konti liggende, og med et enkelt klik vælge den ønskede konto.

Noget af det jeg savner mest på blogspot, er at kunne lave en svar tråd, altså svare på en kommentar under selve kommentaren, det er WP åbnebart født med. Til gengæld er jeg ikke helt tilfreds med WP designet, jeg kan bl.a. ikke selv bestemme hvilken skrifttype og farve jeg vil have, jeg savner flere af de Gadget som blogspot er født med. Jeg kunne sikkert finde et andet WP tema, og jeg kunne sikkert også selv rode med CSS, men jeg gider ikke rigtig bruge en masse tid på det.

Så summa summarum lige nu, er at jeg bliver her på blogspot.com, men holder https://ingeherogder.wordpress.com/ åben og klar, hvis blogspot bliver ved med at have problemer. Samtidig kan jeg jo så lege lidt videre med min WP blog, og måske ender det med at den bliver som jeg vil have den, også rent design mæssigt.

Se det var for en gang skyld mange ord fra mig.. og alle ordene ender med at jeg ikke ændrer noget som helst.. 🙂 men de hjalp mig til at blive en smule klarere på Blogspot eller WordPress.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i blogleg. Bogmærk permalinket.

10 svar til Blogspot eller WordPress..

 1. Jørgen siger:

  Jeg kan vist bedst lide WP. Den skabelon jeg hyppigst bruger er Atahualpa, som du kan se i en udgave bag mit navn her, og i andre udgaver på , og på min datters og , men der er særdeles mange skabeloner at finde, masser af widgets og plugins. Du kan også importere blogspot i WP. God eksperimenteren.

  • Inge siger:

   Hej igen Jørgen
   Du var sørme landet i spam skuffen.. af grunde jeg ikke lige kan gennemskue.. 🙂 Nu er du frigivet..

 2. Jørgen siger:

  Interessante tanker om det ene eller andet blogsystem. Til min egne domæner bruger jeg WordPress. Det er masser af skabeloner at vælge imellem, mængder af widgets og plugins at bruge osv.

  Min foretrukne skabelon, når jeg ikke bruger den indkøbte Socrates, er Atahualpa. Det er overmåde fleksibelt. Du ser det i brug på Kort og godt (bag mit navn her), på http://www.psykologisk.com , på http://www.vemmetofte.com og på min datters http://www.monstermaleren.dk og http://www.feedbackkonsulenten.dk

  Ikke for at reklamere, men for at illustrere variationsmulighederne, altså.

  Har du et link til LiveWriter, du omtaker?

  • Inge siger:

   Jeg kan godt se der er mange forskellige skabeloner, faktisk så mange at jeg ikke rigtig orkede at lede.. 🙂 Men jeg vil kigge på Atahualpa, den ser yderst fornuftig ud.

   LiveWriter er efter min mening et super lille program, som desværre ikke virker i Apple verdenen, men hvis ikke du er Mac bruger er programmet med i Windows Live Essentials 2011, som du kan hente her..
   http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=other
   Du får mulighed for at vælge en masse programmer til og fra, og kan også nøjes med at vælge LiveWriter.

 3. Jørgen siger:

  Tak for hjælpen – det er meget fint, og jeg ser nogle muligheder for at gøre tilværelsen lettere.
  Jeg tror jeg glemte at sige at Blogger kan importeres i WP, hvis du beslutter dig til det.

 4. Inge siger:

  Selv tak.. jeg så at der var mulighed for at svare på din kommentar direkte fra mailen, det har jeg prøvet, og er lidt spændt på om og hvornår den dukker op.. 🙂

 5. Havfruen siger:

  Her var du ja 😉
  Men at du ikke kjøpte noe av det blå…???? Var jo lekkert…..

  • Inge siger:

   Hihi.. ja men kun for sjov, jeg er ikke flyttet, jeg leger og øver mig bare med at lægge nogle få indlæg ud begge steder.. Det er jo bare et klik med musen i Writer.. 🙂
   Nej jeg købte ikke, fordi jeg allerede har en Madame Blå.. og i Sverige har vi en del af samme slags i creme farvet med grønne kanter..

 6. lifecruiser siger:

  Jag bara väntar på att wordpress.com ska öppna upp sig 🙂 Jag vet inte varför WordPress.com inte släpper in oss på koden helt. Det är inte lika enkelt (för många) att “grotta i CSS”. Det är säkert pga säkerhet, men jag tror att de skulle behöva ändra sig där eftersom det är så många som är vana vid att kunna ändra layouten hur de vill i Blogger. Jag har hört så många som vill gå över men detta hindrar dom.

  • Inge siger:

   Tak for din kommentar lifecruiser, der findes rigtig mange fine temaer her i wp, men du har ret, det er ikke så nemt at lege med design som i Blogger. Indtil videre bliver jeg nok på blogspot, men jeg synes det her alternativ er værd at overveje.

Fyr endelig løs, jeg kan lide at få kommentarer :-)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s